Google Ads

Google Ads är Googles annonseringsprogram, och en av världens största annonsmarknader.

Om ni vill öka er försäljning, kan det vara bra att veta att det finns få marknadsaktiviteter som är så effektiva som att annonsera med Google Ads.

Det är här vi kommer in i bilden.

Det är relativt enkelt att starta upp ett Google Ads konto. Men att skapa lönsamma kampanjer, administrera och kontinuerligt förbättra verksamheten är svårt – ett hantverk som kräver djup kunskap, analytisk förmåga och dedikerad tid.

Men allt det där kan ni låta våra experter ta hand om. Vi skapar proffsiga kampanjer och Ads åt dig, så att du får fokusera på det du gör bäst.

Kontakta oss

Telefon:
08 51 517 554

Epost: 
info@boxmedia.se

Varför ska du använda Google Ads?

Har du sett annonserna som ligger ovanför och bredvid sökresultaten i Google? Detta är Google Ads-annonser.

Google Ads-annonsering är ett mycket effektivt sätt att nå ut till relevanta kunder för just din produkt eller verksamhet. Genom att använda dig av Ads kan du öka din försäljning, men även få statistisk som hjälper dig att förbättra din verksamhet.

Google Ads är en av de absolut vanligaste annonserna på nätet, och det kräver en del arbete för att få till det. Det handlar nämligen inte bara om att skapa annonser – det måste finnas en synergi som funkar när dina kunder landar på din hemsida.

Vi jobbar i senaste versionen av Googles Ads-plattformar, Google Analytics och Ads 4. Kontakta oss idag, så hjälper vi dig!

Hur är Google Ads så effektivt?

Enkelt förklarat: Google Ads är effektivt eftersom de visas för kunder som söker på det du har. I Google Ads finns det stora möjligheter att skräddarsy dina annonser. Du kan välja hur, när och för vem de ska visas.

Detta innebär att du endast betalar för annonser som visas för en potentiell kundgrupp du bestämt, och inte som med traditionell marknadsföring för alla (även de som aldrig skulle anlita eller handla hos er). Det gör att Ads är specialriktade – och ett ytterst lönsamt sätt att annonsera på.

Vi på BoxMedia har duktiga Google Ads-tekniker som hjälper dig att analysera din marknad och att se till att du får en så skräddarsydd kampanj som möjligt.

Hör av dig – vi hjälper dig att lyckas på webben!

Detta gör Google Ads för er

 • Ökar er försäljning

   

  Det finns få marknadsaktiviteter som är så effektiva som Google Ads-annonsering. Som specialister just inom det området kan vi försäkra er om att ni får resultat tack vare anlitandet av våra experter.

 • Stärker ert varumärke

  Med effektiv Google Ads-annonsering från GA4 så ser vi till att ni syns på rätt sätt för rätt målgrupp. Genom display-annonsering finns även möjlighet att sätta ett visuellt spår i medvetandet.

   

  Stärker ert varumärke

 • Mätbara resultat

   

  Google Ads är en av få marknadskanaler där det går att räkna på vad varje marknadskrona har gett tillbaka i form av försäljning. Vi hjälper er att formulera mål och sätta upp mätningar.

Låter det bra?

Varmt välkommen att kontakta oss! Vi vet vad som krävs för att lyckas på webben!