SEO

SEO [Search Engine Optimization], eller sökmotoroptimering kallas de olika sätt som hjälper en webbplats att synas högre upp bland resultaten vid sökningar i sökmotorerna. SEO går HELT ENKELT ut på att leda relevant trafik till er webbsida.

Rankingen sker per automatik med hjälp utav algoritmer. Vi på BoxMedia optimerar bedömningen av er hemsida genom att ändra i de faktorer som algoritmerna tar hänsyn till. Det handlar om att förbättra webbsidans placering i sökmotorns resultat, genom att identifiera rätt sökord. Med att optimera placeringen på dessa ord åstadkommer vi ökad relevant trafik till er sida. Detta leder till att öka er synlighet för en relevant målgrupp, och följaktligen ökar era möjligheter till försäljning.

När någon ska hitta ert företag måste ni synas, sökmotoroptimering är den viktigaste delen i er marknadsföring. SEO är alltid lönsamt, eftersom ni når er kund precis när de själva vill hitta och söker sig till det de vill handla.

Hos oss får ni en personlig SEO-tekniker, som ansvarar för er sajt och hjälper er att nå den bästa möjliga placeringen på sökmotorerna. Efterverkningar av webbsidans placeringar och besökar-utvecklingen följs upp månadsvis, utvärderas och arbetet utvecklas av vår engagerade personal tillsammans med er.

Om ni behöver rådgivning eller har frågor gällande SEO, hör av er till oss.

Kom igång idag! Fyll i formuläret så kontaktar vi er!

3 + 1 = ?