SEO

SEO (Search Engine Optimization), eller sökmotoroptimering som det ofta kallas är det som hjälper en hemsida att synas högre upp bland sökresultaten i till exempel Google eller Bing.

SEO går helt enkelt ut på att leda relevant trafik till er webbsida – och det är mycket effektivt.

Så funkar SEO

När vi söker klickar vi nästan bara på förstasidans resultat – det som ligger högt och känns bäst. Men hur hamnar en hemsida etta på Google, egentligen?

Jo, rankingen sker per automatik utifrån olika algoritmer. Google har vissa saker och egenskaper som ”gillas” mer än andra. För att få en bra, tydlig position krävs det att du har koll på dessa – och att du jobbar med dem. Annars hamnar du snabbt längre bak i vad som kan vara världens bästa skyltfönster.

Vi på BoxMedia optimerar bedömningen av er hemsida, genom att använda de olika algoritmerna till er fördel på ett genuint och äkta sätt. Det gör att ni får mätbar, organisk trafik av kunder som är relevanta för just er. Det gör att försäljningen ökar, och att ni blir mer och mer relevanta inom segmentet. Bra, va?

Hos oss får ni en personlig SEO-tekniker, som ansvarar för er sajt och hjälper er att nå bästa placering hos sökmotorerna.

Hemsidans placeringar och utveckling följs upp månadsvis, där vår motiverade personal utvärderar och slipar strategier för att jobba framåt.

Så vad väntar du på? Om du behöver hjälp med eller har frågor gällande SEO, hör av er till oss redan idag!

Varför behöver du SEO?

När en vanlig internetanvändare söker efter något på webben väljer denna med största sannolikhet att klicka på något av de första alternativ som dyker upp. Detta beteende är noggrant undersökt, och kallas ibland för first page or death – om du inte är på förstasidan så ”finns du inte”.

Vad detta innebär är att de företag som ligger i topp får långt fler besök än någon som ligger på andra eller tredje sidan av sökresultaten. Som företag är detta viktig trafik – och det kan i värsta (eller bästa) fall vara hela nyckeln till din framgång på nätet.

Med hjälp av sökmotoroptimering (SEO) kan vi hjälpa dig att få upp din webbsida till de eftertraktade topp-platserna. Sökmotoroptimering behövs för alla webbsidor, och framför allt om du vill ha en chans att lyckas med just din marknadsföring online.

Varför anlita BoxMedia för din SEO?

SEO handlar om kunskap. Vi vet vikten av sökmotoroptimering, och hur vi bäst får din webbsida att svara för relevanta sökfraser.

Vi vet även hur vi får din sida att svara för sökfraser som du kanske inte ens tänkt på (men som kommer ge dig mer trafik).

Internet är en stor portal och för väldigt många företag är webbsidan det första kunden ser av företaget, men även en del av företagets ansikte utåt.

Med detta i åtanke är det otroligt viktigt att din webbsida är optimerad på ett sätt som sökmotorer förstår, men också har en modern och tilltalande design.

Utöver SEO finns det dessutom massor du kan göra för att bättre nå ut till dina kunder. Kanske ska du testa Ads i Googles nya Analytics 4?
Eller är det kanske dags att köpa en helt ny hemsida, som på alla sätt kommer prestera bättre än den gamla? Vi på BoxMedia kan hjälpa dig med hela produktionen – från start till finish.

Hör av dig, så berättar vi gärna mer om hur vi kan hjälpa just dig!